Lengvas drėkinamasis kremas HYDRATION SPARKLE

Lengvas drėkinamasis kremas HYDRATION SPARKLE

Pagal gamintojo reikalavimus, prekių kaina matoma tik registruotiems vartotojams

Ekseption HYDRATION SPARKLE - išskirtinė "vandens lašelio" formulė. Patekęs ant odos kremas išskiria didelį kiekį vandens giliam odos drėkinimui ir atgaivinimui.

Kremas specialiai sukurtas riebiai ir mišriai odai. 

Poveikis: lengvas ir gaivinantis gilaus drėkinamojo poveikio kremas su pieno rūgštimi ir natrio druska. Greitai sumažina smulkias raukšles ir sudrėkina odą.

Patekęs ant odos kremas išskiria didelį kiekį vandens giliam odos drėkinimui ir atgaivinimui. Kremo sudėtyje yra pieno rūgštis ir natrio druska - NMF (Natural Moisturising Factor) komponentai, kurie yra labai efektyvūs skatinant odos atsinaujinimą, eksfoliaciją, pigmentacijos mažinimą ir odos pH atkūrimą.

Pagrindiniai ingredientai: pieno rūgštis, natrio laktatas.

Naudojimo būdas: kremu tepti veidą, kaklą ir dekolte sritį kiekvieną dieną ryte ir vakare.

Talpa 50 ml.

 



Pieno rūgšties poveikis:

1. Odos pH balanso atkūrimas: nuo odos raginio sluoksnio pH priklauso fermentų, dalyvaujančių odos barjero formavimosi sintezėje, aktyvumas. Odos pH gali pakisti dėl žalingo aplinkos poveikio, dekoratyvinės kosmetikos naudojimo, netinkamos odos priežiūros ar tam tikros patologijos. Pieno rūgštis padeda pasiekti tinkamą pH lygi, atkuriant pH balansą ir tinkamą odos atnaujinimo procesą.

2. Keratolitinis poveikis: suardomos jungtys tarp korneocitų raginiame epidermio sluoksnyje dėl ko prasideda negyvų odos ląstelių eksfoliacija. šis procesas skatina odos atsinaujinimą aktyvuojant ląstelių proliferaciją epidermio baziniame sluoksnyje.

3. Drėkinamasis poveikis: Pieno rūgštis, kaip vienas iš NMF (Natural Moisturising Factor) sudedamųjų komponentų, pasižymi stipriu drėkinamuoju poveikiu - pritraukia ir sulaiko drėgmę raginiame odos sluoksnyje. Drėgmė taip pat pasiskirsto ir tarp „gyvų“ epidermio sluoksnių sukuriant subalansuotą epidermio drėkinimą.

4. Odos patempimo - liftingo efektas: pieno rūgštis stimuliuoja fibroblastų proliferaciją. Fibroblastai gamina tarpląstelinės terpės komponentus (kolageną, elastiną, fibronektiną) ir yra atsakingi už glikozaminoglikanų sintezę.

5. Sebostatinis ir komedolitinis poveikis: suirus tarpląsteliniams ryšiams tarp korneocitų atblokuojamos užsikimšusios poros ir sumažinama riebalų sekrecija. Pieno rūgštis taip pat skatina trigliceridų degradaciją, slopinant lipazę, kurią išlaisvina aknę sukeliančios bakterijos, taip užkirsdama kelią uždegimo vystymuisi. Pieno rūgštis normalizuoja riebalų sekreciją, tuo pačiu pašalindama per nelyg didelį odos riebumą arba padidėjusį odos sausumą, skatina porų susitraukimą ir mažina bėrimus (komedonus, papules, pustules) nedžiovinant odos.

6. Šviesinamasis poveikis: pasiekiamas dėl negyvų ląstelių eksfoliacijos. Pieno rūgštis skatina tolygų melanino granulių pasiskirstymą epidermyje ir slopina fermento tirozinasės, kuri aktyviai dalyvauja pradinėse melanogenezės stadijose, sintezę.

7. Bakteriostatinis ir priešuždegiminis poveikis: dėl jonizuotos pieno rūgšties formos - laktato, kuris neprasiskverbia per odos barjerą, "rūgštinančio" poveikio sudaroma nepalanki terpė patologinės mikrofloros (ypatingai efektyvi anaerobinių bakterijų, mažiau efektyvi mielių ir grybelių) dauginimuisi.