Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Ekseption

Aktyvuojamasis veido kremas riebiai odai PURE SKIN ACTIVATOR

Aktyvuojamasis veido kremas riebiai odai PURE SKIN ACTIVATOR

Įprasta kaina €40,90 EUR
Įprasta kaina €50,00 EUR Išpardavimo kaina €40,90 EUR
18% OFF Išparduota
Mokesčiai įtraukti.

Pagal Ekseption tiekėjo reikalavimus, prekes įsigyti galima tik registruotiems vartotojams

  • Pristatymas LpExpress paštomatu Lietuvoje 2.40 €
  • Pristatymas per 2 - 5 d.d.
  • Nemokamas siuntimas nuo 60 €

Ekseption PURE SKIN ACTIVATORlabai lengvos ir šilkinės konsistencijos emulsija riebiai odai. Vanduo-aliejuje formulė jungia 2 rūšių rūgštis ir natūralias aktyviąsias medžiagas, kad išvalytų odą, sumažintų jos riebumą ir veiktų prieš aknę, spuogus ir rozacėją (rožinę). 

Šis produktas yra labai efektyvus odos atsinaujinimui skatinti, sumažina spuogus, odos raudonį, žemina odos pH.

Poveikis: naktinis aktyvatorius yra sukurtas taip, kad palaipsniui sumažintų odos pH, tuo pačiu eksfoliuotų ir papildytų odą drėgme, sumažintų probleminės odos trūkumus, kad oda būtų lygesnė ir skaisti. Tai labai lengvos ir šilkinės konsistencijos emulsija riebiai odai. Vanduo-aliejuje formulė jungia 2 rūšių rūgštis ir natūralias aktyviąsias medžiagas, kad išvalytų odą, sumažintų jos riebumą ir veiktų prieš aknę ir rozacėją.

Pagrindiniai ingredientai: salicilo rūgštis, gliukonolaktonas, arbatmedžių eterinis aliejus, žaliųjų citrinų eterinis aliejus, augalinis kompleksas (saldymedžio, kalninio kiečio, ginkmedžio, azijinės centelės, mėlynių, paprastojo erškėčio aliejus).

Naudojimo būdas: naudokite vakarais iki 5-6 savaičių, dienos metu būtina naudoti kremą su UV apsauga, rekomenduojamas ALL DAY SHIELD.

SVARBU! Aktyvatorius naudojamas vakare.

Talpa 30ml.

 

Sudėtis

Aqua (Water), Dimethyl isosorbide, Gluconolactone, Dimethicone, Hydroxyethyl acrylate/ Sodium acryloydimethyl taurate copolymer , Butylene glycol, Isohexadecane, Salicylic acid, Centella Asiatica (Pennywort) extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) root extract, Artemisia Montana (Mugwort) leaf extract, Vaccinium Corymbosum (Blueberry) fruit extract, Ginkgo Biloba (Ginkgo) leaf extract, Rosa Canina (Rose) fruit oil, Bis-PEG/ PPG-20/ 5 PEG/ PPG-20/ 5 dimethicone, Methoxy PEG/ PPG-25/ 4 dimethicone, Caprylic/Capric triglyceride, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Melaleuca Alternifolia (Tea tree) oil, Citrus Aurantifolia (lime) peel oil, Limonene, Citral.
Dėl galimų produkto sudėties atnaujinimų, įvardinta sudėtis gali skirtis nuo pateiktos ant pakuotės.

Gliukonolaktono poveikis:
1. pH pusiausvyros atkūrimas: Polihidroksi rūgščių (PHA) sąveika su oda prasideda iškart po užtepimo, kai paveikiama rūgštinė odos mantija. Fermentų aktyvumas priklauso nuo to, koks yra odos pH, kuris gali būti sutrikdytas dėl išorinių faktorių, žalingos aplinkos, makiažo ir netinkamų kosmetikos priemonių, odos priežiūros ar patologijų. Švelnus PHA poveikis padeda pasiekti tinkamą pH lygį ir tinkamą odą atsinaujinimo procesą.
2. Laipsniškas įsiskverbimas į odą: PHA turi didelę molekulinę masę ir susideda iš palyginti didelių molekulių. Dėl to tik palaipsniui įsiskverbia į odą sluoksnis po sluoksnio. Negyvosios odos ląstelės pasišalina švelniai ir natūraliai, be odos sudirgimo. Rūgštys šviesina odą, todėl dėmės tampa mažiau matomos.
3. Gilus drėkinimas: Gliukonalaktono gebėjimas pernešti vandens molekules atlieka labai svarbų vaidmenį drėkinant odą. Patekdamas į grūdėtąjį epidermio sluoksnį, vanduo sukelia kalcio jonų koncentracijos mažėjimą ir siunčia signalą kūnui, kad stimuliuotų lipidų sintezę keratinocituose.

Salicilo rūgšties poveikis:
Pagerina epidermio struktūrą, oda tampa lygesnė. Jos naudojimas pagerina odos būklę be intervencinių atjauninimo procedūrų.
Salicilo rūgštis pasižymi stipriu antiseptiniu poveikiu ir akivaizdžiomis valomosiomis savybėmis. Padeda normalizuoti riebalinių liaukų darbą ir sumažina poras. Kitas privalumas yra efektyvus suderinamumas su rūgštimis. Salicilo rūgštis yra veiksminga kovojant su inkštirais ir spuogais, ypač kai naudojama mechaninio veido valymo procedūrų metu.

Arbatmedžio eterinis aliejus:
Grynas arbatmedžio aliejus (Melaleuca alternifolia), pagamintas iš Australijos arbatmedžio medžio lapų ir šakelių. Charakteringas vaistažolių kvapas. Jis turi priešgrybelinį, antibakterinį ir antimikrobinį poveikį. Ramina odą ir mažina uždegimą.
Natūralus augalinis kompleksas - žolelių preparatas, sudarytas iš kelių augalų ekstraktų, įskaitant saldymedžio, kalninio kiečio, ginkmedžio, azijinės centelės, mėlynių ir paprastojo erškėčio aliejus. Turi daugybę funkcijų, tokių kaip antioksidacinis, priešuždegiminis, antimikrobinis ir odą raminantis poveikis.

Išsiuntimo laikas

Prekė bus išsiųsta per 1-2 d.d.

Žiūrėti visą informaciją
  • Greitas siuntimas

    Prie kiekvieno produkto rasite jo išsiuntimo laiką.

  • Dėmesys klientui

    Į jūsų užklausas reaguojame greitai ir įprastai atsakome valandos bėgyje net ir ne darbo metu.

  • Klientų atsiliepimai

    Mūsų tikslas GREITAI ir EFEKTYVIAI padėti Jums atrasti sau tinkamiausius odos priežiūros produktus.